LEGENDA ÉRKEZIK

2022. november 11.

LEGENDA ÉRKEZIK

NOVEMBER 19-ÉN ünnepeljük a Linum Fitness Nagykovácsi első születésnapját!

A korábbi hetekben örömmel hoztuk Nektek szülinapi meglepetéseinket, és most boldogan invitálunk Benneteket, hogy velünk ünnepeljetek ezen a napon!

SAVE THE DATE- 2022.11.19. 14:00 Péter Molnár "The Freezer"

Legnagyobb büszkeségünkre a magyar testépítés fényes csillaga érkezik hozzánk ezen a jeles napon! MOLNÁR ‘THE FREEZER’ PÉTER szemináriuma az a program, amit semmiképpen sem akarsz kihagyni!

14:00 - OPEN SZEMINÁRIUM, kérdezz-felelekkel és kötetlen, nyitott beszélgetéssel! Írd össze kérdéseidet, és ne habozz feltenni őket! A szemináriumot követően lehetőségetek nyílik fotózkodni, aláírást kérni Petitől - melyhez menő aláírókártyát biztosítunk!

16:00 - BEMUTATÓ EDZÉS

Nyerj betekintést testközelből egy valódi profi edzésébe! Itt a tökéletes lehetőség, hogy megtanuld a gyakorlatok helyes kivitelezését. Kérdezz, próbáld, gyakorold!

Akik nem ismernék Peti munkásságát, azok számára sokat mondó lehet, hogy The Freezer idén 2 kategóriában is kvalifikált a testépítés legrangosabb versenyére, a Mr.Olympiára

És hogy melyik kategóriában méretteti meg magát idén decemberben?

Talán erre a kérdésre a szemináriumunkon választ kaphattok!

Az eseményt napijeggyel vagy bérleteinkkel tudjátok látogatni!

Továbbá mindenkinek, aki a születésnapunkon velünk ünnepel AJÁNDÉK FEHÉRJÉVEL VAGY KOLLAGÉNNEL kedveskedünk! A promóció egész nap érvényes, minden termünkbe látogató a vendégünk

OTT TALÁLKOZUNK

Készítette: WebGarden