TEKERJ VELÜNK A SZÜLINAPUNKON!

2022. november 11.

TEKERJ VELÜNK A SZÜLINAPUNKON!

NOVEMBER 19. - 11:30 - 13:30

Annyira izgatottan vártuk, hogy elmondjuk Nektek…

IMÁDTÁTOK a már kétszer megrendezett DUPLA SPINRACING óráinkat! Nem is volt kérdés számunkra, hogy a születésnapunkon is kedveskedünk Nektek egy újabb alkalommal! De emeltük a tétet…

MIRE SZÁMÍTHATTOK

KÉT EDZŐ - Paul Katinkat és Vigh Bélánkat már nem kell bemutatnunk! Fantasztikusak, és mindketten őrülten készülnek a nem mindennapi sporteseményünkre!

NAGY TEREM - ezúttal a fantasztikus csapat a nagy termünkben élvezheti a tekerést!

28 BICIKLI - bizony, idén először 28 fővel kerül megrendezésre DUPLA spinracing óránk! 2 biciklinket oktatóink számára tartjuk fent, így megszokott 15 helyett 26 szabad biciklire tudtok foglalni!

ESZMÉLETLEN HANGULAT ÉS ZENE - spinracinges csapatunk már többször mutatta meg nekünk, mit is jelent az igazi csapatszellem! Mosolygásból, válogatott pörgős zenékből és összetartásból biztosan nem lesz hiány!

FOGLALD LE HELYED MOST

https://linumfitness.hu/hu/orarend

Keresd weboldalunkon a november 19-i ‘kis terem 2’ fül alatt található óránkat! Biztosítsd helyed most, hiszen a biciklik hamar fogynak, ilyen nagy létszámú spinracing óránk még sosem volt!

FIGYELEM!

Az óránk napijeggyel vagy bérlettel látogatható. Kérjük a kedves résztvevőket, hogy legkésőbb 11:15-kor foglalják el helyeiket, hogy a megnövekedett létszámmal is pontosan tudjuk az órát kezdeni, alapos bemelegítéssel!

UGYE TE IS VELÜNK TARTASZ?

Készítette: WebGarden